Met deze vette glijbaan begint je dag pas écht goed. En jij kunt er een winnen voor op je werk!

Het is een uurtje of 17:00 en je werkdag is voorbij. Tijd om naar huis te gaan, nietwaar? Maar terwijl jij in je hoofd misschien al bezig bent met het afronden van deze dag, maak je hier eigenlijk een grote fout. Want nu kan je dag namelijk pas écht beginnen! En hoe! Grolsch 0.0% Radler heeft dan ook de ultieme manier gevonden om met een frisse oppepper het laatste en eigenlijk leukste gedeelte van de dag te beginnen.

Het blijkt namelijk dat veel mensen de tijd tussen 16:00 en 18:00 uur ervaren als de meest stressvolle periode van de dag. We willen na een zware werkdag nou eenmaal zo snel mogelijk thuis zijn. Jep, met zo’n 4,5 miljoen mensen tegelijk. Uiteraard gaat dit vaak gepaard met overvolle treinen of kilometerslange files die het allemaal nog nét even stressvoller maken. Wel zo fijn als je daar fris en fit in stapt natuurlijk.

radler featured

Dus om het kantoorpand op een verfrissende manier te verlaten, installeerde Grolsch Radler een gigantische glijbaan: De Grolsch Radler Exit. En raad eens wie die mocht testen? Juist. Wij! We gleden in een rap tempo het kantoor uit, hup de avond in met een Grolsch 0.0% Radler om helemaal fris het échte begin van de dag in te gaan. Benieuwd hoe dat er aan toe ging? Check hieronder de aftermovie:

Wil jij je werkdag ook zo kunnen afsluiten?

Dat kunnen we ons heel goed voorstellen en dat komt goed uit! Meld je hier aan en vertel waarom jij en jouw collega’s wel een verfrissend einde van de werkdag en start van de échte dag kunnen gebruiken.

In samenwerking met Grolsch

Reageer op artikel:
Met deze vette glijbaan begint je dag pas écht goed. En jij kunt er een winnen voor op je werk!
Sluiten