Froot 21 feb 2017 Kirsten Beukers

Met deze briljante uitvinding hoef je nooit meer hondenpoep te scheppen

Heb jij een hond en vind je het vreselijk om de hondenpoep op te ruimen? Goed nieuws: dat hoeft binnenkort waarschijnlijk niet meer! Op het moment is er een product in ontwikkeling dat je aan de staart van je hond hangt, zodat het de hondendrollen gemakkelijk opvangt. Hierdoor hoef je zelf nooit meer poep op te ruimen! Zoiets dus:

hondenpoep

Deze ingenieuze zakjes zijn van het merk Piqapoo en bestaan uit twee delen: een siliconen clip en een wegwerpzakje. Je klikt het zakje aan de staart van je hond en het zakje vangt al zijn uitwerpselen op.

Hoe dat precies in z’n werk gaat? Zo!

Piqapoo how to video

Real dogs pooping with Piqapoo! Never pick up a dog poop again! Piqapoo is light and discreet and clips comfortably onto your dog’s tail using just one hand. All droppings are collected in the durable bag, so all you need to do is unclip the bag and dispose, with no mess and no leakage, guaranteed.

Naast dat dit fijn is voor iedere hondeneigenaar, is het ideaal voor mensen met een blindengeleidehond. Mensen met slecht zicht hebben normaal gesproken meer moeite met het opruimen van de poep, maar op deze manier is dat geen probleem meer. Op dit moment is Piqapoo nog een project in ontwikkeling, maar zeer waarschijnlijk komt het binnenkort op de markt.

Meer over honden? Bekijk deze hilarische snapchats met honden in de hoofdrol.

Reageer op artikel:
Met deze briljante uitvinding hoef je nooit meer hondenpoep te scheppen
Sluiten