Froot.nl
Froot.nl Froot 6 mrt 2018

Hoe tof is dit: je kunt een menselijke grijpmachine zijn en allemaal snacks pakken

Stond jij vroeger op de kermis je euro’s (of guldens!) op te maken bij de grijpmachine? Logisch ook, hebbenhebbenhebben! We hebben goed nieuws voor je: je kunt nu zélf een grijpmachine worden. Deze kans moet je eigenlijk wel ehm… grijpen!

Waar houdt de gemiddelde mens naast grijpmachines nog meer van? Snacks, natuurlijk. Dat moet Lay’s Taiwan ook gedacht hebben, want zij hebben van de menselijke grijpmachine een ware internethit gemaakt. Als je de beelden ziet snap je wel waarom.

Menselijke grijpmachine voor snacks

Er werd niet naar knuffels gegrepen maar naar snacks. En aangezien het een idee van snackmerk Lay’s is, zijn er veel chipszakjes te vinden in de bak. Dat is toch véél beter dan een pluche knuffelbeer van de kermis?

Chips hemel

Mensen die in het grijpharnas werden gehesen zakten vervolgens langzaam in de chips hemel. Daar hadden ze heel even de tijd om zoveel mogelijk zakjes te verzamelen in hun armen. Zoals het bij een echte grijpmachine gaat word je binnen mum van tijd omhoog gehaald. Hopelijk was het een goede vangst, want de zakjes chips zijn namelijk voor de grijper.

Mag dit alsjeblieft zo snel mogelijk naar Nederland komen? Wij kennen wel een paar mensen die dolgraag een poging wil doen…

Reageer op artikel:
Hoe tof is dit: je kunt een menselijke grijpmachine zijn en allemaal snacks pakken
Sluiten