Jeremy Houweling
Jeremy Houweling Froot 9 jan 2017

Meisje ontmoet per toeval haar dubbelganger, waarna er steeds meer dubbelgangers bij komen

De 17-jarige Santana Gutierrez uit Las Vegas lijkt op het eerste gezicht een mooi meisje met een eigen stijl en uiterlijk. Toch speelt er rondom Santana een bijzonder verhaal. Het begon allemaal toen ze afgelopen september in een winkelcentrum in San Diego per toeval een meisje ontmoette die ontzettend veel op haar leek.

Het winkelcentrum, Fashin Valley, was voor Santana niet de dichtstbijzijnde, maar ze bezocht het centrum die dag omdat er een Apple Store aanwezig is. Toen zij en een vriendin door het centrum liepen, werden ze staande gehouden door een meisje met de naam Isobel. Zij werkte voor het ‘Save The Children’ fonds en vroeg aan de twee of ze iets mocht vertellen over de organisatie.

‘Ik nam het me eigenlijk een beetje kwalijk dat ik niet echt luisterde naar wat Isobel te zeggen had. Het enige wat ik kon denken was: “Deze meid lijkt precies op mij”‘, vertelt Santana tegen Buzzfeed News.

Santana voegt er nog aan toe dat Isobel haar vertelde dat zij precies hetzelfde dacht. Samen lachten ze erom en vanwege deze bijzondere gebeurtenis maakten ze een foto en wisselden de twee meiden contactgegevens uit.

Na deze bijzondere ontmoeting, deelde Santana de foto via haar Twitter. Haar tweet van september heeft inmiddels meer dan 20.000 retweets.

Dat haar foto zoveel retweets kreeg, was nog niet eens het meest bizarre aan het verhaal. Eén meisje had namelijk gereageerd op de tweet van Santana met een foto van haar vriendin die ook extreem veel op Santana (en dus ook op Isobel) leek.

Het werd nog gekker toen Santana een foto zag van Twitteraar @allyholtt waar ze best wel van schrok. Ze liet zelfs de foto aan haar ouders zien voor het geval dat er iets was dat ze zou moeten weten…

‘Ik liet de foto’s zien aan mijn ouders omdat iedereen zei dat mijn ouders iets hadden uit te leggen’, zegt Santana lachend. Haar ouders bevestigden echter dat er geen familieconnecties zijn bij deze andere lookalikes.

En ja, een derde dubbelgangster is wel heel bizar, maar het kan nog gekker! Al snel volgde er namelijk nog een meid die een foto deelde van haarzelf met bizarre overeenkomsten…

Net als Santana, zijn wij niet de enige die met open mond staan te kijken. Ook Twitter barstte los van ongeloof…

Ja, de wereld zit soms verrassend in elkaar, maar hoe is het met Santana? Zij is nog steeds in contact met Isobel en ze hoopt dat ze ooit in contact komt met al haar andere dubbelgangsters. Wij zijn benieuwd!

Bekijk ook: 23 beroemdheden en hun dubbelgangers. Herken jij ze allemaal?

Reageer op artikel:
Meisje ontmoet per toeval haar dubbelganger, waarna er steeds meer dubbelgangers bij komen
Sluiten