Alex Ebbers
Alex Ebbers Froot 29 dec 2017

Deze man weigert al 47 jaar een cadeau open te maken

Waar de meeste mensen niet kunnen wachten met het openmaken van hun kerstcadeautjes, heeft Adrian Pierce uit Canada na 47 jaar zijn kerstcadeau nog steeds niet uitgepakt. Jawel, 47 jaar. De beste man ontving in 1970 een cadeautje van zijn toenmalig vriendin, die het diezelfde dag nog uitmaakte… oeps.

Adrian en zijn vriendin, Vicki


Hij legde het onder de kerstboom bij de andere cadeautjes, maar pakte het niet uit. In de hoop het cadeau samen met Vicki alsnog open te kunnen maken, liet Adrian het in de verpakking zitten. Helaas kwam die dag nooit, waardoor het cadeau anno 2017 nog steeds niet uitgepakt is.

Het cadeau werd traditie

Naarmate de tijd vorderde, begon het traditie te worden om het cadeau onder de kerstboom te leggen, zonder het uit te pakken. Na een tijdje vroeg zijn vrouw (begrijpelijkerwijs) hem het cadeau niet meer onder de kerstboom te leggen. Nu haalt hij het tijdens kerst nog kort tevoorschijn, zich afvragend wat erin zou zitten, zonder het cadeaupapier eraf te halen.

Inmiddels heeft Adrian al meerdere pogingen ondernomen om met zijn ex-vriendin in contact te komen, maar geen enkel nummer dat hij probeerde was juist en ook een zoektocht op internet kon hem niet verder helpen.

Adrian heeft zich altijd in kunnen houden

Hoewel hij eens bijna het cadeaupapier eraf heeft gehaald, heeft hij zich altijd in kunnen houden. Zelf zegt hij over het ongeopende cadeau:
“Misschien wil ik niet eens weten wat het is. Het is nu leuker om niet te weten wat erin zit.”

Reageer op artikel:
Deze man weigert al 47 jaar een cadeau open te maken
Sluiten