Froot 4 nov 2017 Sissy Westerhuis

Deze man liet in een dronken bui een bril op zijn gezicht tatoeëren

Eerlijk is eerlijk: we kennen allemaal wel iemand die soms te diep in het glaasje kijkt. Kan gebeuren. Maarrrrr… Stel je nou voor dat je er zo’n zootje van maakt dat je twee jaar lang iedere dag wordt herinnerd aan je dronken bui?

Oeps…

Jep. Vreselijk. Maar dat is hoe de situatie van deze anonieme meneer uit Wales. De ochtend na een avondje stappen kwam hij er achter dat hij een bril op zijn gezicht had laten tatoeëren. Hoe dan?!

bril, tatoeage, tattoo, dronken

Hij wist van niks!

“Ik kan me niet meer herinneren dat ik de tatoeage had laten zetten omdat ik dronken was,” vertelt hij. Volgens MailOnline heeft hij maar liefst twee jaar lang laserbehandelingen gehad voordat de tatoeage eindelijk weer van zijn gezicht was.

De tatoeage mocht blijven

“Toen ik ‘s ochtends wakker werd dacht ik dat iemand een geintje had uitgehaald met een permanent marker.” Toch besloot hij in eerste instantie dat de ‘versiering’ mocht blijven.

Oh nee, toch niet

Een avondje stappen bracht daar echter toch weer verandering in: hij werd belachelijk gemaakt in de kroeg. En ja, dat wil niemand natuurlijk.

Geen bril meer!

De man is dolgelukkig dat de bril weer van zijn gezicht is: “Het enige wat ik kan zeggen is dat het hele proces geweldig was. Er zijn geen littekens achtergebleven en vrienden reageren ook positief.”

Het is voor deze meneer gelukkig toch allemaal weer goedgekomen. Wil je ondanks dit soort lachwekkende verhalen toch graag een tatoeage? Prima natuurlijk! Maar, misschien moet je eerst deze tattoo app proberen.

Reageer op artikel:
Deze man liet in een dronken bui een bril op zijn gezicht tatoeëren
Sluiten