Man schrijft zichzelf een brief voor het geval hij dronken wordt

Maak kennis met Steve Davidson: De 30-jarige Australiër die wel van een drankje houdt, maar die zichzelf ook wil behoeden voor een flinke kater. Dus vlak voor hij ging stappen, schreef hij zichzelf alvast een briefje met een kleine, maar handige tip:

“Aan de dronken Steve: drink alsjeblieft deze fles water voor je naar bed gaat. Daarna mag je de chicken wings uit de koelkast eten.
De Steve met de kater zal je dankbaar zijn.
Van de nuchtere Steve”

Dat kan niet mis gaan zou je denken. Echter bleek de dronken Steve zo koppig te zijn, dat hij gewoon lekker met zichzelf in discussie ging door er een notitie onder te schrijven:

Hij voegde er in dronken staat aan toe:
“Fuck you dronken nuchtere Steve, ik doe wat ik wil. P.S.: Vertel de dronken Steve met de kater dat hij een kleine bitch is.”

Steve vertelt The Mirror: ‘Ik schreef het briefje in de hoop de kater minder erg te laten zijn, nu ik aan de verkeerde kant van de 30 zit en de katers erger en langduriger zijn. Ik ben behoorlijk koppig wanneer ik dronken ben, dus toen ik het briefje zag dacht ik: Niemand vertelt mij wat ik wel en niet mag doen, dus ik antwoordde er op. Maar ik kan me herinneren dat ik steeds in de war raakte tegen welke Steve ik nou praatte.’

Ach… Of het nou uiteindelijk heeft geholpen of niet, vermakelijk is het zeker!

Bekijk ook > Heb je ooit een dronken eekhoorn gezien? Dat ziet er zo uit

Reageer op artikel:
Man schrijft zichzelf een brief voor het geval hij dronken wordt
Sluiten