Froot.nl
Froot.nl Froot 25 mrt 2018

Man voorziet op hilarische wijze de make-up tutorial van zijn vrouw van een voice-over

Is dit dan wat mannen écht denken wanneer ze een vrouw make-up op zien doen? Deze man krijgt met zijn voice-over skills in ieder geval heel veel mensen mee aan het lachen.

Mascara, foundation, concealer, oogschaduw, lippenstift, en nog véél meer. Veel vrouwen hebben zoveel make-up producten verspreid over hun lades dat meer dan de helft niet eens gebruikt wordt. Deze vrouw wilde weten wat hoe haar man daar eigenlijk over dacht.

Met haar man als voice-over

Crystal Gibbs, die alles over schoonheid bespreekt op haar Facebook-pagina Beauty By A Bell, ging op zoek naar een nieuwe manier om haar volgers te informeren over maquillage. Dit keer niet zomaar met een tutorial, maar haar man, Brent, mocht helpen. Met zijn stem, letterlijk.

Lachwekkende make-up tutorial

In de video is Brent te horen die precies zegt, wat hij ziet. Je weet dat de video grappig zal zijn wanneer hij de video begint door haar make-up spons een ‘buttplug’ te noemen.

‘Hier is nog een fles vloeibare onzin die waarschijnlijk hetzelfde verdomde ding doet als de vorige.’ Eerlijker kan hij niet zijn.

Reageer op artikel:
Man voorziet op hilarische wijze de make-up tutorial van zijn vrouw van een voice-over
Sluiten