Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 12 okt 2017

Man uit Haarlem gaat nét een stapje verder (of eigenlijk hoger) bij zijn huwelijksaanzoek

We hebben al een hoop bijzondere huwelijksaanzoeken voorbij zien komen, maar weinig waren er zo leuk als die van de Haarlemse Jeroen Kwee. De 30-jarige romanticus ging namelijk voor een aanzoek om nooit te vergeten, en dat is hem gelukt!

froot, aanzoek

Aan NH Nieuws vertelt Kwee dat een aanzoek op straat niets voor hem is: “Je doet het maar één keer, dus dan moet je het goed doen.”

Het idee was geboren

Kijk je kunt natuurlijk met je aanstaande echtgenoot de Mount Everest beklimmen, maar dat vraagt maanden van voorbereiding. Veel leuker leek het Kwee om een weiland te maaien en daar ‘Karin, wil je met me trouwen?’ in te spellen en er dan overheen te vliegen: “Dat leek me wel spectaculair.” En laat hij nou net werkzaam zijn in een branche met vliegtuigen!

Uren gewerkt

De Haarlemmer vond een weiland in de buurt van Rotterdam, trommelde wat vrienden op en ging aan de slag. Zijn aanstaande echtgenoot wist natuurlijk van niets: Jeroen had gezegd dat hij een vriend naar de luchthaven van Eindhoven moest brengen. “Met zeven man hebben we in vijf uur tijd alles voorbereid en de tekst met hooibalen in het weiland gelegd.”

froot, aanzoek, Haarlem, Nederland

En hoe ging het?!

Precies zoals Jeroen voor ogen had, schrijft de lokale nieuwssite. Het weer was prachtig en hij had zijn speech uit zijn hoofd geleerd. “Vlak voor het weiland begon ik met een speech. Precies toen ik daarmee klaar was, draaide het vliegtuig naar links en werd de tekst zichtbaar.”

Het moment werd vastgelegd en het is prachtig geworden:

Ook leuk, en heel spannend

Deze man doet alsof zijn vliegtuig problemen heeft maar eigenlijk heeft hij een mooie verrassing voor zijn vriendin.

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Man uit Haarlem gaat nét een stapje verder (of eigenlijk hoger) bij zijn huwelijksaanzoek
Sluiten