Froot 8 dec 2017 Sissy Westerhuis

Wow! De make-up tutorials van deze schoonheid zijn van een ongekend hoog niveau

Op YouTube stikt het tegenwoordig van de vloggers en influencers. De één nog creatiever dan de ander. We dachten dan ook dat we alle soorten inmiddels wel kenden… We zaten ernaast!

Chelsie Worthy (aka @wvrthy) is namelijk van een ongekend hoog niveau. De beautytutorials die zij deelt op Instagram zijn zo waanzinnig gemonteerd dat we er een beetje sprakeloos van zijn. Kijk maar eens naar deze video:

Een bericht gedeeld door Chelsie Worthy (@wvrthy) op

Gewoontjes?

In gesprek met PopSugar zegt Chelsie: “De doorsnee Instagram-video is zo gewoontjes. Ik wilde daar zo ver mogelijk vandaan blijven dus ik voeg altijd beweging toe in mijn tutorials.” Al vijf jaar is de Amerikaanse bezig met het maken, bewerken en experimenteren met video. En het is voor haar inmiddels overduidelijk geen onbekend terrein meer.

Een bericht gedeeld door Chelsie Worthy (@wvrthy) op

Voor Chelsie zijn deze videos meer dan een manier om te laten zien wat ze kan: “De beauty-industrie zit niet te wachten op creatives met eigen ideeën. Ik wil me daar van onderscheiden door aan mijn volgers te laten zien dat je je niet altijd aan de ‘regels’ hoeft te houden.” We zijn razend benieuwd waar Chelsie nog meer mee komt!

Vakmanschap

Laten we eerlijk zijn: zowel de montage als de make-up van Chelsie is vakmanschap. We zouden ‘dit kan jij ook’ willen zeggen, maarrrr… We kunnen het zelf niet eens zo goed. Kan je wel wat hulp gebruiken? Deze robot is je vriend.

Reageer op artikel:
Wow! De make-up tutorials van deze schoonheid zijn van een ongekend hoog niveau
Sluiten