Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 3 jun 2017

Wat deze vader op de laatste schooldag van zijn dochter deed is zó lief

Meg Sullivan is de dochter van alleenstaande vader Tom. De twee wonen samen in de Amerikaanse stad Tacoma en hebben het samen hartstikke naar hun zin. Maar, het wordt tijd voor de 18-jarige Meg om naar college te gaan (wat in de Verenigde Staten vaak betekent dat je naar een andere staat verhuist) en dus moet ze haar vader achterlaten. Wat hij meegaf bij haar laatste lunch is zó ongelofelijk lief:

Dit is de 18-jarige Meg en haar vader, Tom. Samen leven ze in Tacoma, dat ligt in Washington.

Meg vertelde BuzzFeed dat haar ouders gescheiden zijn. Al sinds de kleuterklas maakt haar vader haar lunch klaar. Vorig jaar begon de familie grapjes te maken over Tom, omdat hij nog steeds elke dag de sinaasappels van zijn (toen) 17-jarige dochter pelt.

“Hij negeerde de grappen volledig en bleef ze pellen. Maar, gisteren, op mijn laatste schooldag trof ik twee ongepelde sinaasappels en een briefje aan in mijn tas.”

“Ik dacht dat het gewoon een simpel briefje was met daarop ‘Succes op je laatste schooldag’, maar wat ik aantrof was nog veel leuker.”

Meg zei dat na de schooldag haar vader vroeg of het was gelukt met het pellen van de sinaasappel. Zij had geantwoord dat het was gelukt mét de geleverde instructies.

“Ik ben het laatste kind dat het nest verlaat als ik volgend schooljaar naar college ga. Mijn vader is er echt heel verdrietig over. Hij heeft altijd zijn best gedaan om voor ons te zorgen en hij is de schattigste en meest zorgzame man die ik ooit zal kennen. Het breekt m’n hart om hem achter te laten.”

De tweets met het verhaal over haar lieve vader gaat op Twitter hartstikke viral. Het is al bijna 100.000 keer gedeeld!

En de reacties op de tweet zijn ook geweldig:

Hoe ongelofelijk lief is dat?! Niet alleen Tom is een held wanneer het om zijn dochter gaat: deze vader heeft vier dochters en samen hebben ze de meest hilarische gesprekken. Ha!

Reageer op artikel:
Wat deze vader op de laatste schooldag van zijn dochter deed is zó lief
Sluiten