Froot.nl
Froot.nl Froot 2 jul 2018

Maak van water ‘spa rood’ met deze Lidl gadget

Hoewel een verkoelend biertje op z’n tijd heerlijk is, heeft je lichaam voornamelijk water nodig om de hitte te overleven. Als je water wat saai vindt, kun je ook voor bruiswater gaan. Je krijgt dan alsnog water binnen, maar dan net wat spannender. Omdat je geen zin hebt om telkens flessen bruiswater te halen, heeft Lidl de aankomende week een handige Sodastream Cool in de aanbieding, om je kraanwater om te toveren in bruiswater. Natuurlijk kun je het apparaat ook gebruiken om lekker mojito’s te maken. Die werken zeker ook ernstig verkoelend.

Van kraanwater naar bruiswater

De sodastream cool is een compact apparaatje dat je op zich ook met je mee naar het werk zou kunnen nemen. Het werkt met een koolzuurhoudende cilinder, welke je gebruikt om koolzuur toe voegen aan kraanwater. Dat zorgt namelijk voor de bubbels. De cilinder stop je in de Sodastream en het water gaat in een speciale fles, die precies in het apparaat past. Vervolgens kun je aan de slag met het toevoegen van de bubbels. Als je zin hebt in een smaakje, kun je achteraf natuurlijk altijd nog wat siroop toevoegen.

lidlSodastreamCool

Inclusief twee herbruikbare flessen

Het voordeel van een bruiswaterapparaat is dat je zelf kunt bepalen hoeveel koolzuur je toevoegt. Als een dag zin hebt in licht bruisend water is dat geen probleem, terwijl je de dag daarop ook lekker veel koolzuur kunt toevoegen. Je krijgt met de Sodastream Cool twee herbruikbare flessen van 1 en 0,5 liter. Het wordt afgeraden om andere flessen te gebruiken, aangezien die onder andere kunnen losschieten en mogelijk ook koolzuur laten ontsnappen.

Vanaf maandag 2 juli

Vanaf morgen is de Sodastream Cool via de Lidl webshop te bestellen voor 44,99 euro. Helaas kun je hem niet oppikken in de supermarkt, maar met dit weer is het toch lekkerder om gewoon op een koel plekje te blijven hangen.

Reageer op artikel:
Maak van water ‘spa rood’ met deze Lidl gadget
Sluiten