A. de Jong
A. de Jong Froot 7 jun 2018

Zomertrend: Lidl én Aldi verkopen een ingenieuze waterhangmat

Een hangmat in je tuin is relaxt. Een luchtbed voor in het zwembad in je tuin is ook relaxt. Een combinatie van beide is met dit warme weer (1+1 = 2) superrelaxt. Oplettende fans hebben het al gezien in de folder: zowel de Lidl als Aldi hebben sinds deze week een ingenieuze waterhangmat in het assortiment.

Combinatie van een luchtbed en hangmat

Het gaat om een luchtbed, waarvan alleen de buitenste ring opblaasbaar is. De binnenkant bestaat uit een gedeelte dat het best te omschrijven is als een heel fijn geweven net van kunststof. Het voordeel ten op zichte van een gewoon luchtbed, is dat je tegelijk chilt en afkoelt, doordat je in het water ligt en tegelijkertijd blijft drijven. Heerlijk.

waterhangmat, aldi, lidl

Waterhangmat van Lidl of Aldi bestellen

De waterhangmat van de Aldi en de waterhangmat van de Lidl verschillen niet eens zo veel van elkaar. Zit hem vooral in de kleur. Die van de Aldi (9,99 euro) is verkrijgbaar in het Froot-groen of donkerblauw. Die van de Lidl (9,99 euro) is rood met blauw. Precies even duur en online te bestellen. Bij sommige filialen van de supermarkten zijn ze ook te koop.

waterhangmat, hangmat, luchtbed, lidl, aldi

Betaalbare jacuzzi bij de Blokker

En nu we toch luxe aan het doen zijn. Check dan ook deze betaalbare jacuzzi bij de Blokker. Deze is dan weer geïnspireerd op een vergelijkbaar model bij de Lidl, maar die is al uitverkocht. Tip: check de folder van dit soort winkels voor coole zomergadgets.

Reageer op artikel:
Zomertrend: Lidl én Aldi verkopen een ingenieuze waterhangmat
Sluiten