Froot 22 dec 2017 Sissy Westerhuis

Om de leraren van hun zoon te verrassen gaven ze een fles wijn met briljant etiket erop

Een stel uit het Amerikaanse Ohio wilde voor kerst een cadeau geven aan de leraren van hun zoon. Kennelijk zijn ze er van op de hoogte dat hun oogappeltje soms nog wel eens wat streken uithaalt en daarom maakten ze een briljant etiket voor op de fles:

wijn, fles, etiket, grappig, leraren, ouders
Twitter

Geintje

Mary en Paul Sommers hebben de labels speciaal af laten drukken voor dit geintje. Hun zoon Jake krijgt les van de dames en heren van Ascension School in de plaats Kettering. Op het etiket staat geschreven: “Ons kind kan de reden zijn dat je drinkt, dus geniet van deze fles van ons.” Ha!

De wereld over

Jakes oudere broer Daniel Joseph – oftewel ‘DJ‘ kon er hard om lachen en twitterde foto’s van de flessen. Dat berichtje op Twitter gaat inmiddels keihard de hele wereld over.

wijn, fles, etiket, grappig, leraren, ouders
Twitter

Met je koppie op een fles wijn

“Mijn ouders nemen graag een cadeautje mee voor de leraren rond kerst. Meestal iets kleins, zoals een kaars of een bloem om te bedanken. Dit jaar besloten ze om voor flessen wijn en een persoonlijk etiket te gaan mét een foto van m’n broertje er op.”

Vervelend figuurtje?

In gesprek met WHIO-TV verklaart moeder Mary dat dit een geschikt cadeau leek voor de situatie. “Wie is er niet toe aan een glas wijn na het lesgeven aan een kind als de mijne?” Volgens de Amerikaanse is Jake niet per se een slecht kind, maar hij is wel geregeld ‘dat kind’, een eigenschap die hij – volgens Mary – van haar heeft geërfd.

Ach, Jake bedoelt het vast niet zo. 😉 Proost!

Reageer op artikel:
Om de leraren van hun zoon te verrassen gaven ze een fles wijn met briljant etiket erop
Sluiten