Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 8 apr 2017

Het langste huis van Noord-Amerika staat te koop en het is wonderlijk mooi!

Wonen? Dat doet iedereen. Maar opvallend wonen is een vak apart. Zo kun je wonen in buitenaardse stekkies, het huis van Fred Flintstone óf in deze piepkleine wagen. Ook met dit huis zul je veel bekijks trekken: het is namelijk de langste woning van Noord-Amerika!

Met zo’n 6200 vierkante meters is de Falcon West geen misselijke koop. Het is een eengezinswoning in Arizona, Prescott, om precies te zijn. De woning is niet alleen bijzonder en opvallend… Het is ook best prijzig: je kunt het momenteel namelijk kopen voor 1,5 miljoen Amerikaanse dollars. Maar, dan heb je ook wel wat: een huis van 38 meters hoog!

Het kekke optrekje heeft drie slaapkamers, vier badkamers en een uitzicht waar je oneindig van kunt genieten. Natuurlijk is er ook een prachtig terras, waarmee je de omgeving in 360 graden rondte in je op kunt nemen. Heerlijk, zeg!

Gelukkig mag het huis er van binnen ook zeker zijn… Kijk gauw verder!

En? Zie je jezelf al zitten in de woontoren? Niet?! He, jammer. Maar misschien is één van deze peperdure huizen dan wel iets voor jou. Echte huizenverkopers zijn we natuurlijk niet, dat kunnen we beter aan de professionals over laten… Hatsa!

Reageer op artikel:
Het langste huis van Noord-Amerika staat te koop en het is wonderlijk mooi!
Sluiten