Laat ons je allermooiste foto zien en win een reis naar China

Dat je lang niet altijd superprofessioneel en duur camera-apparatuur nodig hebt om de mooiste foto’s te kunnen maken wisten we natuurlijk al. Sterker nog, nu onze smartphones over steeds betere camera’s beschikken, laten we onze grote camera’s steeds vaker thuis en leggen we de mooie dingen uit het dagelijks leven veel sneller vast dan ooit. En hoe! Want er worden tegenwoordig toch een hoop prachtfoto’s gemaakt met die smartphones! En laat dit nou net de spreekwoordelijke deur naar een onvergetelijke reis in China zijn…

Beleef de mooiste fotoreis van je leven in China

Natuurlijk heeft Nederland zo ontzettend veel moois om vast te leggen met je camera. Maar is het niet veel gaver om eens ver buiten de grenzen te reiken en het stadsleven van een land dat ver van je dagelijks leven af staat te fotograferen? Precies, dat dachten wij ook. Daarom heeft Huawei ook een gigantisch vette fotowedstrijd bedacht met als prijs: een fotoreis naar de Chinese wereldsteden Peking en Shenzhen in.

Tijdens deze reis ga je gewapend met een Huawei P9 met Leica-camera maar liefst 10 (!) dagen lang alle pracht en praal van deze twee wereldsteden vastleggen, samen met 8 andere winnaars van over heel de wereld.

Naast het feit dat de uiteindelijke winnaar eeuwige roem zal verdienen, kan dit ook zomaar een hoop deuren openen op professioneel gebied en kun je van je hobby je werk maken.

De Huawei P9: Smartphone van het jaar met topcamera
En reken maar dat dit pareltjes kunnen worden, want de Huawei P9 is niet voor niets onlangs uitgeroepen tot ‘smartphone van het jaar’ (2016-2017). Natuurlijk door de gebruiksvriendelijkheid ervan, maar des te meer door de uitstekende Leica camera, waar je werkelijk waanzinnig mooie (en haarscherpe) foto’s mee kunt maken. Een camera waarmee je in ieder geval niet meer zomaar in het wilde weg snapshots zal maken, zoals je misschien voorheen gewend was. Nee, met deze smartphonecamera kun je de échte fotograaf uithangen.

Stop dus maar met snappen, en begin maar met shooten!

Lijkt dit jou ook wel wat?

Mooi zo, dan is nu het moment om in actie te komen, want werkelijk iedereen kan hier aan meedoen. Denk jij een prachtfoto te hebben gemaakt óf te kunnen maken, waarmee je de jury mee kunt imponeren? Aan de slag!

Hoe?
Door je mooiste foto, die het meest tot de verbeelding spreekt, op Instagram te plaatsen. Een foto waar voor jou een bijzonder verhaal achter zit, of een foto waaruit blijkt dat jij een unieke visie hebt. Vervolgens tag je deze foto met #dontsnapshoot, gevolgd door je landcode, wat in Nederland dus #NL is.

Je kunt tot 17 december 2016 zoveel foto’s inzenden (en taggen) als je wil, waarna er op 23 december bekend wordt gemaakt welke negen finalisten deze ultieme fotoshoot-droomreis zullen beleven. Of dit een ontspannen vakantiereis zal worden? Nope. Want dan begint de wedstrijd pas écht. De uiteindelijke winnaar hiervan wordt in maart bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie over deze wedstrijd op de website van Huawei.

Benieuwd naar de concurrentie?

Schrik niet, die is hoog! Maar dat is natuurlijk alleen maar goed, want een beetje onderlinge competitie zorgt nou eenmaal voor de mooiste beelden. Kijk maar eens!

In samenwerking met Huawei

Reageer op artikel:
Laat ons je allermooiste foto zien en win een reis naar China
Sluiten