Ben jij een koukleum? Deze armband zorgt er voor dat je het nooit meer koud hebt

Ben jij zo’n persoon die het altijd koud heeft? (Of juist iemand die het snel warm heeft.) Dan komt er binnenkort iets op de markt waar jouw leven mogelijk een stuk aangenamer door wordt: een armband die er voor zorgt dat je het niet meer koud of warm hebt. Oftewel: een persoonlijke thermostaat om je pols. We hebben het hier over Embr Wave.

Altijd koud

Denk je goed voorbereid te zijn met je warme sjaal of vest, loop je alsnog te rillen. Brr… Wellicht ken jij als echte koukleum inmiddels ook wel de truc waarbij je je pols onder de warme kraan kan houden, om je persoonlijke thermostaat aan te passen. Maar volgens Embr Wave kan het binnenkort dus ook veel makkelijker. Deze armband verwarmt de temperatuursgevoelige huid op je pols namelijk met één druk op de knop, waarna dit ongeveer hetzelfde gevoel geeft alsof je je handen warmt bij een kampvuur in de winter óf je handen in een bak ijswater houdt.

embr wave

Het product is, net als wanneer je je pols onder de warme of koude kraan houdt, gebaseerd op het idee dat je je hele lichaamstemperatuur kunt regelen door één plek op je lichaam te verwarmen (of verkoelen). Als een natgeregende broek er bijvoorbeeld al voor kan zorgen dat je hele lijf koud voelt, dan moet dit volgens Embr Wave ook werken.

Hoe het precies werkt…

Dat zie je hier:

Crowdfunding

De ontwikkelaars van het product probeert de armband door middel van een crowdfundingproject te financieren en dat lijkt al aardig te lukken. Ze zitten inmiddels op bijna de helft van hun te behalen doel ($490,349/100.000) en ze hebben nog 18 dagen te gaan. Mocht dit lukken, dan worden de eerste armbanden in februari 2018 al geleverd. Wil je er eentje hebben? Dan mag je wel snel zijn met bestellen, anders is de kans groot dat je tot volgend jaar zomer of zelfs nog langer moet wachten op jouw persoonlijke thermostaat.

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Ben jij een koukleum? Deze armband zorgt er voor dat je het nooit meer koud hebt
Sluiten