Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 27 aug 2017

Heerlijk die zomer… Ook deze kolibries houden wel van een goede poolparty

Sun’s out, bun’s out! Joehoe, de vogeltjes hieronder hebben ook wel begrepen dat het tijd is om de verkoeling op te zoeken. Dat doen ze – natuurlijk – niet door hun bips aan Jan en alleman te laten zien, maar door lekker te badderen. Kolibrietjes zijn het natuurlijk! En die zijn vanaf nu niet alleen beroemd door hun prachtige kleuren en (te) gekke transformaties maar ook door hun fantastische poolparty’s:

Vind jij die gevederde vriendjes wel leuk? Dan weten we zeker dat je de 21 foto’s van vogels met hun jongen ook prachtig vindt.

un’s out, bun’s out! Joehoe, de vogeltjes hieronder hebben ook wel begrepen dat het tijd is om de verkoeling op te zoeken. Dat doen ze – natuurlijk – niet door hun bips aan Jan en alleman te laten zien, maar door lekker te badderen. Kolibrietjes zijn het natuurlijk! En die zijn vanaf nu niet alleen beroemd door hun prachtige kleuren en (te) gekke transformaties maar ook door hun fantastische poolparty’s:

Vind jij die gevederde vriendjes wel leuk? Dan weten we zeker dat je de 21 foto’s van vogels met hun jongen ook prachtig vindt.<

Reageer op artikel:
Heerlijk die zomer… Ook deze kolibries houden wel van een goede poolparty
Sluiten