Door deze klevende zooltjes zijn je voeten beschermd én kun je op ‘blote’ voeten lopen

Vooral in de zomer zouden veel mensen het liefst de hele dag op hun blote voeten willen lopen. Niet heel gek, want het is minder warm aan je voeten, en het is nou eenmaal hoe we op de wereld zijn gezet. Maar jammer genoeg is op blote voeten in de buitenlucht niet altijd even fijn aan je tere voetzooltjes. Je hoeft maar op een steentje, takje, of een glasscherf te staan of je hebt je voet al open gehaald! Daarom kiezen we over het algemeen vaak voor slippers als alternatief: Bijna blote voeten!

Maar het Italiaanse bedrijf NakeFit heeft hier een oplossing voor bedacht. Ze creëerden een ultradun zooltje die je op je voetzool kunt plakken, die waterproof, cut-proof, heat-resistant, én slip-proof. Kortom: ze beschermen je voeten op en top, terwijl je wel gewoon het gevoel hebt op blote voeten te lopen.

Ze zijn er in de kleuren zwart, roze en lichtblauw en ze zijn alvast vooruit te bestellen via Kickstarter

Hoewel het een crowdfundingproject is en het dan normaal gesproken nog maar afwachten is of het product uiteindelijk op de markt komt, zien de vooruitzichten er goed uit. Ze zijn namelijk al ruim over het te behalen bedrag heen!

En? Is dit wat voor jou? Of ga je liever voor deze gigantische schoenen die je dwingen langzamer te lopen?

Reageer op artikel:
Door deze klevende zooltjes zijn je voeten beschermd én kun je op ‘blote’ voeten lopen
Sluiten