Kirsten Beukers
Kirsten Beukers Froot 31 mei 2017

Zo zien de kleinkinderen van wereldberoemde iconen eruit

Talent, zoals muzikaliteit of kunstzinnigheid, worden vaak van generatie op generatie doorgegeven. Ook bij bekende iconen, zoals Picasso of Bob Marley, valt het appeltje niet ver van de boom. Inmiddels hebben veel van de bekende iconen uit de vorige eeuw kinderen én kleinkinderen gekregen. Sommigen hebben het talent van hun opa of oma gekregen, anderen het uiterlijk. Wij hebben 7 bekende iconen op een rij gezet, waarvan ook de kleinkinderen inmiddels bekend zijn of aan hun eigen carrière timmeren.

1. John F. Kennedy & Jacqueline Kennedy

Een bericht gedeeld door scott antiques (@scot7) op


John F. Kennedy was de vijfendertigste president van de Verenigde Staten. Hij was met zijn 44 jaar de jongst gekozen president, tot hij tijdens een rondrit met zijn limousine in Dallas werd vermoord. Hij kreeg samen met zijn vrouw Jacqueline 4 kinderen: Arabella (doodgeboren), Caroline, John Jr. en Patrick (overleed twee dagen na de geboorte).

Rose Kennedy Schlossberg, Tatiana Kennedy Schlossberg & John Kennedy Schlossberg

Een bericht gedeeld door Kennedy-Schlossberg Siblings (@schlossbergsiblings) op


Rose, de oudste kleindochter van de Kennedy’s, lijkt veel op haar oma. Ze is de dochter van Caroline, de oudste dochter van de Kennedy’s. Alledrie de kinderen van Caroline hebben gestudeerd. Rose richt zich op acteren, Tatiana is een journalist en John is bezig met een politieke carrière.

2. Audrey Hepburn

Een bericht gedeeld door Audrey Hepburn (@ms_audreyhepburn) op


Audrey Hepburn was een Britse actrice en één van de bekendste actrices uit de twintigste eeuw. Daarnaast was zij in de jaren ’50 en ’60 ook een stijlicoon. Ze kreeg twee kinderen: Sean Ferrer en Luca Dotti.

Emma Ferrer

Een bericht gedeeld door TrendDash (@trenddash) op


Emma Ferrer is de dochter van Sean Ferrer en werkt als model. Helaas was haar oma Audrey Hepburn al overleden voordat Emma werd geboren en hebben ze elkaar nooit gekend. Er is zeker terug te zien dat ze familie is van haar beroemde oma.

3. Bob Dylan

Een bericht gedeeld door Bob Dylan (@simplybobdylan) op


Bob Dylan is een Amerikaanse singer-songwriter en kunstenaar. Hij wordt beschouwd als een van de grootste songwriters van de Verenigde Staten in de twintigste eeuw. Hij trouwde in het geheim met Sara Lownds en zij kregen vier kinderen: Jesse, Anna, Samuel en Jakob.

Levi Dylan

Een bericht gedeeld door Levi Dylan (@levidylan6) op


Levi Dylan is de zoon van Jakob Dylan. Hij is werkzaam als model. Ook houdt hij veel van muziek en gitaarspelen, maar is niet van plan serieuze stappen daarin te maken.

4. Grace Kelly

Een bericht gedeeld door Grace Kelly (@lovelygracekelly) op


Grace Kelly was een bekende Amerikaanse actrice die trouwde met Reinier III van Monaco. Dit zorgde ervoor dat ze prinses werd. Samen kregen zij drie kinderen: Caroline, Albert en Stéphanie. Helaas is Grace Kelly op haar 52ste omgekomen bij een auto-ongeluk.

Charlotte Casiraghi

Een bericht gedeeld door Charlotte Casiraghi Grimaldi (@charlotte.casiraghi) op


Charlotte Casiraghi is de dochter van Caroline. Hoewel ze geen koninklijke titel heeft, is ze zevende in de lijn van de Monegaskische troonsopvolging. Ze is een mode-icoon en heeft meegewerkt aan verschillende campagnes voor grote modemerken.

5. Pablo Picasso

Een bericht gedeeld door Eduardo Vilches Aicart (@dud_detective) op


Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso (aardige mond vol!) was een van de bekendste Spaanse kunstschilders. Hij staat bekend om zijn unieke stijlen, zoals het kubisme. Hij had in zijn leven relaties met verschillende vrouwen, die dan ook zijn schilderstijl beïnvloedden. In totaal kreeg hij 4 kinderen met 3 verschillende vrouwen.

Diana Picasso

Een bericht gedeeld door Simon de Pury (@simondepury) op


Diana Picasso is de dochter van Maya Piccaso. Net als haar opa houdt ze zich bezig met kunst. Ze heeft kunstgeschiedenis gestudeerd en werkt nu aan exposities bij bekende musea. Hier poseert ze naast een portret die haar opa van haar oma (Marie-Thérèse Walter) heeft gemaakt.

6. Bob Marley

Een bericht gedeeld door Bob Marley (@bobmarley) op


The King of Reggae is natuurlijk de Jamaicaanse Bob Marley. Hij had in de jaren ’70 veel reggaehits. Bob Marley kreeg in totaal 11 kinderen met meer dan 7 vrouwen.

Selah Marley

Een bericht gedeeld door SELAH (@selahmarley) op


Selah Marley is de dochter van American Football speler Rohan Marley en zangeres Lauryn Hill. Ze is pas 17 jaar oud maar werkt als model.

Skip Marley

Een bericht gedeeld door Skip Marley (@skipmarley) op


Skip is net als zijn opa een reggae artiest. Hij heeft onlangs zijn eerste album uitgebracht.

7. Elvis Presley

Een bericht gedeeld door Elvis A. Presley Official IG 🌸 (@elvisthekingofrock) op


Elvis Presley staat bekend als The King of Rock and Roll. Elvis was vooral in de jaren ’50 en ’60 bekend met zijn muziek. Hij kreeg één dochter: Lisa Marie Presley.

Riley Keough

Een bericht gedeeld door Riley Keough (@rileykeough) op


Riley Keough is de eerste kleindochter van Elvis. Ze is bekend als actrice, voornamelijk van de film: Mad Max: Fury Road. Ook kreeg ze een Golden Globe voor haar rol in de serie Girlfriend Experience.

Bekijk ook: 23 beroemdheden en hun dubbelgangers. Herken jij ze allemaal?

Reageer op artikel:
Zo zien de kleinkinderen van wereldberoemde iconen eruit
Sluiten