Kindertekeningen worden op geweldige wijze omgetoverd tot sieraden

Kindertekeningen worden op geweldige wijze omgetoverd tot sieraden

Yasemin Erdin is een kunstenares die dol is op kinderen en ze graag meeneemt in haar werk. Al meer dan 5 jaar werkt ze met kinderen in creativiteit- en kunstprojecten. ‘Ik denk dat kunst één van de belangrijkste manieren is om de creativiteit in de kinderen te vergroten’, vertelt ze op Bored Panda.

two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewelries-12-1

Vanuit die gedachten kwam ze op het idee om de tekeningen van de kinderen te verwerken in haar kunst. Maar daar had ze wel de expertise van de beeldhouwer en goudsmid Özgür Karavit voor nodig. Met als gevolg deze prachtige resultaten: Kindertekeningen verwerkt in prachtige sieraden.

two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewelries-5-1 two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewelries-4-1 two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewelries-2-1 two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewelries-3-1 two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewellery-2__880 two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewellery__880 two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewellery-3__880 two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewellery-12__880 two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewellery-9__880 two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewelries-1-1 two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewelries-6-1 two-artist-moms-are-turning-the-childrens-art-to-unique-silver-jewelries-7-1

Het werk van Yasemin Erdin en Özgür Karavit is te bewonderen en te bestellen op Etsy, Facebook en deze site.

Bekijk ook: IKEA toverde kindertekeningen om tot echte knuffels met een prachtig doel

kids-drawings-turned-into-plushies-soft-toys-education-ikea-55