A. de Jong
A. de Jong Froot 13 jun 2018

Deze ‘filmtrailer’ liet Trump aan Kim zien om hem te overtuigen van vrede

We vroegen ons de hele tijd al af hoe het gesprek tussen Donald Trump en Kim Jong-un in Singapore was gegaan. Wat zouden ze tegen elkaar gezegd hebben? Hadden ze het over Mickey Mouse? Over verkiezingsfraude? Nee, ze bekeken samen een filmpje dat in opdracht van Trump is gemaakt. En ere wie ere toekomt: best een goed idee van oom Donald.

De trailer die Donald Trump en Kim Jong-un samen keken

De video is gemaakt door Destiny Production en werd door Donald Trump aan het einde van het gesprek getoond aan Kim Jong-un. Ja, er is ook even gebabbeld. In de trailer spelen de president van Amerika en de leider van Noord-Korea de hoofdrol en wordt er een toekomstbeeld geschetst van een vredig Noord-Korea. De video is zowel in het Amerikaans als Noord-Koreaans gemaakt.

Vrede tussen Noord-Korea en Amerika

Het was gisteren voor de eerste keer in de geschiedenis dat de leider van Noord-Korea en de president van Amerika elkaar de hand schudden. Je kunt van Donald Trump en Kim Jong-un zeggen wat je wilt, maar dit doen ze maar even. Natuurlijk is er nog een lange weg te gaan, maar de eerste stap is gezet. Inmiddels is bekend dat Trump het Witte Huis beschikbaar heeft gesteld voor een vervolggesprek over vrede. De uitnodiging is geaccepteerd door Kim Jong-un.

‘Een verhaal over vrede. Twee mannen, twee leiders…’ We kijken er niet vreemd van op als Donald Trump hiermee de Nobelprijs van de Vrede gaat pakken. Bekijk ook deze 21 overeenkomsten tussen de twee wereldleiders.

Reageer op artikel:
Deze ‘filmtrailer’ liet Trump aan Kim zien om hem te overtuigen van vrede
Sluiten