A. de Jong
A. de Jong Froot 6 jul 2018

De hilarische ‘rollende Neymar commercial’ van KFC

KFC Zuid-Afrika heeft in samenwerking met Ogilvy Cape Town een geniale commercial rond het WK 2018 in Rusland gelanceerd. Hoofdonderwerp is het overdreven gerol van de Braziliaanse stervoetballer Neymar. Althans, dat zou je denken.

De rollende Neymar tijdens het WK 2018

Als er tijdens dit WK over Neymar wordt gepraat, gaat het vooral over zijn aanstellerige gedrag. Vooral na de achtste finale Brazilië – Mexico was hij het mikpunt van spot, met deze 15 hilarische reacties op social media als gevolg. Maar ook eerder in het toernooi rolde hij alle kanten op.

https://twitter.com/RealitySocial/status/1012045582595215365

De vooruitziende blik van KFC

Geniaal ingespeeld door KFC: een reclame maken van een voetballer die net als Neymar rolt. En rolt. En rolt. Totdat hij, je voelt hem al aankomen, bij een restaurant van KFC naar binnen rolt. Maar wat blijkt? Het was een vooruitziende blik van de fastfoodketen, die voor de commercial de slogan Keep Rolling gebruikte.

De reclame werd al op 15 juni gelanceerd en kreeg verder niet al te veel aandacht. Na het gedrag van Neymar is de commercial op YouTube alsnog viral gegaan. Bekijk hem in de video hieronder.

KFC heeft sowieso een geniale creatieve afdeling. Beijk ook hoe ze kipnuggets als explosies hebben gephotoshopt in een andere commercial.

Reageer op artikel:
De hilarische ‘rollende Neymar commercial’ van KFC
Sluiten