Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 26 jan 2017

Kerel valt tijdens het skiën van een metershoge klif en mankeert daarna… niets!

Dit is Devin Stratton. Een sportieve jongeman die van avontuur houdt. Is hij niet aan het klimmen, dan zul je hem waarschijnlijk aantreffen op een fiets of aan het peddelen.

Je zou wel kunnen zeggen dat deze levensgenieter weet wat hij doet!

Een foto die is geplaatst door Devin Stratton (@devins223) op

Maar, het gaat niet altijd vlekkeloos bij de sportieveling. Tijdens een skitrip viel Devin van een klif! Na een meterslange val kwam hij in het sneeuw terecht en verdween hij uit het zicht. Althans, voor zijn omgeving. Maar in de onderstaande video kunnen wij dankzij zijn bodycam meekijken hoe Devin van de berg valt. En wat denk je? Hij houdt gek genoeg niets aan de heftige val over! Zelfs geen blauwe plek! 

Een video die is geplaatst door Devin Stratton (@devins223) op

Bij de video – die hij zelf op Instagram publiceerde – schreef hij: “Het blijkt dat ik bang ben voor hoogtes! Wonderbaarlijk genoeg heb ik niets aan de val over gehouden. Wel is er een hoop materiaal kapot, zoals mijn helm.” Hij bang voor hoogtes?! Daar geloven we eigenlijk niets van nadat we zijn Instagram-account wat grondiger hebben bekeken…

Natuurlijk zijn we wel hartstikke blij dat Devin ongedeerd is! Misschien voor de zekerheid toch gaan skiën met een parachute?!

Reageer op artikel:
Kerel valt tijdens het skiën van een metershoge klif en mankeert daarna… niets!
Sluiten