Deze kat vindt het gek genoeg heerlijk om in de zee te zwemmen

Deze kat vindt het gek genoeg heerlijk om in de zee te zwemmen

Het mag wel duidelijk zijn dat katten over het algemeen niet van water houden. Mocht je ze in bad willen doen, bedenk je dan dat de kans groot is dat dit gebeurt:

Goed, op een paar uitzonderingen na. Want we hebben ook wel eens deze malle kat voorbij zien komen op Froot. Hij vindt het heerlijk om in de wasbak onder de kraan te badderen.

Maar…

Er is een kat die nog een stapje verder gaat. Dit is namelijk ‘Nathan the Beach Cat’. Drie keer raden waar zij (ja echt, ze is een meisje) van houdt…

Het strand ja. Maar niet alleen het strand vindt ze prachtig, ook de zee én de golven vindt ze fantastisch!

Het is toch net een hondje die op je af komt gerend?!

Frolicking at the beach #catsofinstagram #blackcat #blackpanther #cutecat #watercat #beachcat #thesetwo #awesomecat

Een bericht gedeeld door Nathan the Beach Cat (@nathan_thebeachcat) op

Dit is Rian, een van haar twee baasjes die haar hebben geadopteerd in Queensland, Australië

Little Nathan can't get enough of Rian. But look at how little she is 😍 #joinedatthehip #kitten #arenttheycute #kittensofinstagram

Een bericht gedeeld door Nathan the Beach Cat (@nathan_thebeachcat) op

Toen ze haar adopteerden was het eigenlijk een binnenkat, maar ze wilden zien of ze het buitenleven ook leuk vond. “Ze volgde ons toen we naar het strand liepen. Ze was heel braaf en had niet eens haar riempje nodig,” vertelt Melissa, haar andere baasje aan Buzzfeed News. En zelfs wanneer Rian het water in loopt, volgt Nathan hem.

“Elke keer als we haar naar het strand brengen groeit haar zelfvertrouwen en gaat ze steeds verder het water in, tot ze uiteindelijk zelfs ging zwemmen!”

Kijk haar gaan dan!

Wat een bijzonder beestje!

Meer bijzondere katten zien?

Neem dan ook een kijkje in onze Kattenbasket, met daarin onder andere deze prachtig mooie woestijnkatten (die waarschijnlijk niks van water moeten hebben).

Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken!