Kamperen óp het water? Het kan met deze rubberboot mét tent

De échte avonturier die het liefst dag en nacht op het water of in de buitenlucht vertoeft, die zal er dan waarschijnlijk ook wel van dromen om lekker op het water te slapen. Niet op een gewone boot natuurlijk. Welnee, dat is veel te luxe! We bedoelen in een tentje op het water. Onmogelijk? Nee hoor.

Onze collega van Outdoor Manners deed het laatst al op deze manier, op een vlot met daarop een koepeltentje:

Outdoor Manners maakt een uitstapje naar de stad… Slapen op een vlot tijdens Camp The Night @cafedeceuvel @ohnana.tents in Amsterdam… #campthenight #festival #campfest #tent #vlot #camping #raft #amsterdam #urbancamping #camping

Een bericht gedeeld door Outdoor Manners (@outdoormanners) op

Maar… of dat nou echt zo praktisch en comfortabel is? Sinds we de ‘Shoal Tent’ van Smithfly hebben gezien weten we dat het nog veel beter kan. Kijk maar eens:

Jep, een rubberboot mét een tent!

De boot van de Shoal Tent heeft drie luchtkamers en dient zowel als drijfoppervlak als luchtmatras wat zeer comfortabel ligt.

En ook niet onbelangrijk: de tent die er aan bevestigd is (maar ook los gemaakt kan worden) is van waterdicht materiaal gemaakt én er zitten ritsopeningen in om er gemakkelijk in en uit te kruipen.

Wel goed om te weten: het ding weegt (logischerwijs) wel wat: 34 kilo om precies te zien. Maar… dan heb je ook wel wat! Heerlijk toch?!

Bekijk ook: 10 handige lifehacks die het kamperen makkelijker en comfortabeler maken

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Kamperen óp het water? Het kan met deze rubberboot mét tent
Sluiten