Jongensmoeder komt erachter dat ze een dochter krijgt en reageert hysterisch

Als je zwanger bent wil je natuurlijk vooral dat je kindje gezond ter wereld komt. Het geslacht van de baby staat daarom altijd op de tweede of misschien zelfs laatste plaats bij (bijna) elke vader of moeder. Maar toch is het vrij logisch dat je heel stiekem een klein beetje een voorkeur voor een jongen of een meisje kunt hebben.

Dat was ook het geval bij de Albanische Egreis Gjergjani; een moeder van twee gezonde jongens die nu in verwachting is van haar derde spruit. Door middel van een ‘Boy or Girl-taart’ zou ze er eindelijk achter komen wat het geslacht van haar volgende baby is. Een blauwe binnenkant zou een jongen zijn, en een roze een meisje. Aangezien ze al twee jongens had, had ze bij haar derde kind een lichte voorkeur voor een meisje. Hoe we dat weten? Dat is niet zo moeilijk af te lezen aan haar tikkeltje hysterische reactie wanneer ze de roze binnenkant van de taart ziet…

And I’ll end up as a meme somewhere. Fml! We’re having a GIRL!!!!!

Een video die is geplaatst door Egreis Gjergjani (@thestilettomeup) op

Tikkeltje overdreven?

Wellicht. Haar reactie is behoorlijk dramatisch, maar zo te zien is ze wel oprecht heel blij. En daar worden wij dan weer heel blij van.

Meme

Egreis is zich bewust van haar extraverte reactie en zag wel aankomen dat het filmpje heel het internet (ruim 700.000 likes) over zou gaan. Ze plaatste onder de video dan ook de volgende tekst:

“And I’ll end up as a meme somewhere. Fml! We’re having a GIRL!!!!!”

Bekijk ook de reactie van deze man die hoort dat hij opa wordt. Eerst heel nuchter, en dan…

Reageer op artikel:
Jongensmoeder komt erachter dat ze een dochter krijgt en reageert hysterisch
Sluiten