Froot 24 nov 2017 Sissy Westerhuis

Deze 12-jarige jongen heeft een wel heel bijzondere baan: hij is tattoo-artist

Dormon, op Instagram beter bekend als ‘Ezrah the Shark‘ is tattoo-artist, en dat terwijl hij pas 12 jaar oud is. Hij vond zijn roeping toen hij toekeek hoe zijn moeder een tatoeage liet zetten. Toen de tattoo-kunstenaar aan de jongeman uitlegde hoe dat in zijn werk ging was Dormon op slag verliefd.

‘Pas net begonnen!’

Hoewel zijn carrière nu al als een speer gaat wil de jongen uit Panama wel heel graag blijven benadrukken dat hij nog maar net is begonnen met zijn werk als artiest: “Als iemand naar de shop komt voor een tatoeage dan vertel ik ze altijd dat ik nog in een leerproces zit, dat ik slechts een leerling ben,” aldus Dormon in een video die werd gedeeld door NowThis.

Grapefruits

Tot nu toe heeft de jongeman al geleerd om rozen, panters, zwaluwen en haaien te tekenen. Hij dot het meeste oefenwerk op… grapefruits.

Een bericht gedeeld door Ezrah The Shark Dormon-Rosen (@eztheshark) op

Nog zo’n bijzondere bezigheid

Hoewel Dormon ‘Ezrah the Shark’ de tattookoning ontzettend goed is in wat hij doet, heeft hij nog een leuke bezigheid: model zijn voor designer Antonio Feuillebois. Hij gaat zelfs mee naar Fashion Weeks. Wat een koninkie:

Een bericht gedeeld door Ezrah The Shark Dormon-Rosen (@eztheshark) op

Wil je op de hoogte blijven van Dormon’s werk? Je kunt hem hierrrrr volgen op Instagram.

Reageer op artikel:
Deze 12-jarige jongen heeft een wel heel bijzondere baan: hij is tattoo-artist
Sluiten