Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 19 okt 2016

Jongen (7) verkoopt 2 jaar lang limonade om een paard te kunnen kopen

Sabastian Lucas is een 7-jarig jochie die weet wat hij wil, en daar doet hij dan ook alles voor. De knul uit het Australische Queensland heeft namelijk maar liefst twee jaar lang limonade verkocht om een paard te kunnen kopen.

Sebastian wilde zo graag zijn eigen ros dat hij alles op alles zette en zijn eigen ‘winkeltje’ startte: “Hij heeft limonade verkocht aan vrienden en familie op allerlei feestjes,” vertelt zijn trotse moeder, Juliana Kent aan 9News.

Sabastian en zijn moeder:

“De opbrengsten van zijn verkopen, het geld dat hij van de tandenfee kreeg én al het geld dat hij van de kerstman ontving ging in één grote pot!” Uiteindelijk bleek zijn tactiek effectief en wist de jongeman maar liefst 3000 Australische dollars bij elkaar te verdienen.

Mevrouw Kent wist met het geld een Welsh pony te kopen, en zette deze in het geniep in de stal bij hun huis. De onthulling was een hartstikke emotioneel moment voor Sabastian:

Terwijl haar zoon op de pony af liep filmde Juliana het tafereel. Logisch ook, want ze is hartstikke trots: “Zonder te klagen heeft hij dit allemaal bereikt. Je moet je kinderen nooit vertellen dat iets onmogelijk is: alles is namelijk mogelijk!”

Nu is het voor Sabastian maar hopen dat ie niet zo’n mal paard heeft staan.

Reageer op artikel:
Jongen (7) verkoopt 2 jaar lang limonade om een paard te kunnen kopen
Sluiten