8-jarig jochie steelt auto van zijn vader om met zijn 4-jarige zusje naar McDonald’s te rijden

Als je onderweg in de auto honger krijgt, dan is de McDrive natuurlijk de ideale oplossing om even een vlugge hap te halen. Maar een achtjarig jongetje uit Ohio had wel zóveel zin in McDonald’s dat hij besloot er zelf op uit te gaan. En niet alleen, maar samen met zijn vierjarige zusje. Hoe? Door de auto van zijn vader te pakken…

Driving skills had hij wel

De politie kreeg afgelopen zondag meerdere meldingen binnen over een kind dat achter het stuur van een auto zat, zo valt te lezen op NSMBL. Maar ook zijn driving skills vielen op, want er werd ook gemeld dat hij wel erg goed kon rijden en geen enkele botsing of andere problemen veroorzaakte. Hij stopte zelfs braaf bij rood licht en verleende andere auto’s voorrang. Netjes hoor!

Geleerd van YouTube

Of hij dit heeft geleerd door veel te oefenen? Nope! Het was de eerste keer dat hij autoreed, maar volgens eigen zeggen heeft hij het geleerd via YouTube-video’s. Tja… je kunt ook echt álles leren van YouTube. (Zo leerde dit meisje bijvoorbeeld te dansen via het videokanaal.)

Het jongetje heeft uiteindelijk 2,5 kilometer gereden naar de dichtstbijzijnde McDonald’s vestiging terwijl zijn kleine zusje naast hem zat op de bijrijdersstoel. Toen ze bij de McDrive arriveerden dachten de medewerkers in eerste instantie dat het om een grap ging en dat de ouders vast achterin zaten. Maar dat was dus mooi niet zo.

‘Ik wilde alleen maar een cheeseburger’

Uiteraard werd de politie al snel ingeschakeld, waarna het jongetje begon te huilen. Hij had simpelweg heel erg trek gekregen in een cheeseburger. Overigens was hij van plan te betalen met het geld uit hun spaarvarken.

In slaap gevallen

Gelukkig werden de kinderen al snel weer opgehaald van het politiebureau door hun ouders, die beweerden dat ze thuis in slaap waren gevallen terwijl de kinderen het huis hadden verlaten. Niemand kreeg een boete en er zou ook absoluut geen sprake zijn geweest van verwaarlozing. De kinderen hadden immers die dag al drie keer te eten gehad! En tóch hadden ze enorme trek gekregen in een cheeseburger en kipnuggets…

Reageer op artikel:
8-jarig jochie steelt auto van zijn vader om met zijn 4-jarige zusje naar McDonald’s te rijden
Sluiten