Jochie mist z’n overleden hond en sluipt garage van de buren in om hun hond te knuffelen

Onlangs bekeek Hollie Breaux Mallet uit Louisiana de beelden terug van de bewakingscamera in haar garage en kwam tot de ontdekking dat er een ‘indringer’ in haar huis is geweest. Namelijk een jongetje die gauw naar binnen glipte om de hond van Hollie even een stevige knuffel te geven en vliegensvlug weer weg te gaan…

Bij de video plaatst ze ook de volgende boodschap:

Hollie vertelt ABC News dat iedereen in haar buurt elkaar over het algemeen goed kent, maar dat ze niet alle kinderen uit de buurt kent. Ze wilde graag weten wie dit jongetje is. Zoals je hierboven leest was dit namelijk niet de eerste keer dat ze het jongetje met haar hond zag. Ze zou hem dolgraag willen vertellen dat hij niet stiekem hoeft te doen en dat hij welkom is om met de hond te komen spelen. Dat vindt de hond alleen maar leuk!

Binnen no time werd het filmpje miljoenen keren bekeken en niet veel later werd de identiteit van het 9-jarige jongetje genaamd Josh onthuld. Zijn moeder reageerde:

Wat bleek nou? Josh had voorheen ook een hond, maar die overleed afgelopen jaar. Hij glipte dus de garage binnen om toch nog met een hond te kunnen knuffelen. Aaahw…

Gelukkig zijn ze wel van plan binnenkort een nieuwe hond te nemen. Tot die tijd, kan hij nog lekker met de hond van Hollie spelen.

Bekijk ook: Deze dieren hebben een wel heel bijzondere print op hun vacht

Reageer op artikel:
Jochie mist z’n overleden hond en sluipt garage van de buren in om hun hond te knuffelen
Sluiten