Froot 4 jan 2018 Sissy Westerhuis

Jochie op de Bahama’s weet net op tijd uit zee te komen als er een school haaien op hem af komt

rone footage from the Bahamas shows the shocking moment a boy narrowly escapes from a school of sharks after they rushed towards him while he played in the water. The footage, captured by drone cameraman Artem Tkachenko, shows the excited boy rush into the sea.

Verkoeling zoeken

Wat doe je als je in je zwemkleding op het strand van de Bahama’s staat en niet kunt wachten op wat verkoeling? Juist: dan ren je zo de zee in. De knul in de beelden hieronder dacht er exact hetzelfde over en besloot het water in te rennen. Daar zal hij de volgende keer hoogstwaarschijnlijk nog wel even voor nadenken: het jochie werd namelijk direct hét aandachtpunt van niet één maar een hele school.

Kraamkamers

Rond de Bahama’s vind je mangroven, de zogenoemde kraamkamers, van haaisoorten. Goede kans dat je er dus wel eens eentje tegenkomt. En ja: wie jong is moet goed eten om te groeien…

De jongen werd gefilmd door drone cameraman Artem Tkachenko. Artem was namelijk druk bezig de kust van de Bahama’s in beeld te brengen. Toen de cameraman zag dat het bijna mis dreigde te gaan riep hij de jongen. In gesprek met Inside Edition vertelt Artem dat het nog best spannend was, maar: “Gelukkig hoorde hij me!” Wat een geluk.

Reageer op artikel:
Jochie op de Bahama’s weet net op tijd uit zee te komen als er een school haaien op hem af komt
Sluiten