A. de Jong
A. de Jong Froot 3 apr 2018

Knap of lelijk? Dan zoekt De Jeugd Van Tegenwoordig jou voor een nieuwe videoclip

Fan van De Jeugd Van Tegenwoordig? Of wil je gewoon eeuwige roem? Of juist niets van dat alles? Dan kom je hoe dan ook in aanmerking om mee te doen in de nieuwe videoclip van De Jeugd van Tegenwoordig. Je moet van een heel apart soort zijn als je niet aan de eisen voldoet.

De vacature van De Jeugd Van Tegenwoordig

Voor onze nieuwe video zoeken we knappe en lelijke mensen die in de clip willen figureren. Ben jij knap? Of juist heel lelijk? Of een solid 6? Kun je dansen? haat je dansen? Wil je meedoen? Kun je donderdag 12 april van 08.00 – 18.00 uur ergens in Amsterdam zijn? Stuur dan even een berichtje naar [email protected] met de volgende info:

-Naam
-Leeftijd*
-E-mailadres
-Tel. nr.
-Recente foto/selfie
-Lengte (in cm)

*Onder de 19 mag je komen alleen met 30-plusser die ook wil meedoen.

Geniaal, net als deze vacature.

de jeugd van tegenwoordig, vacature, videoclip

Luek

In februari bracht De Jeugd Van Tegenwoordig voor het eerst sinds 2015 weer eens een nieuwe plaat uit, Luek genaamd. Daarop volgde een clubtour en nu dus een nieuwe videoclip van een van de nummers op het album.

Om een beetje een beeld te krijgen van de sferen waarin je als figurant terechtkomt: de eerste single van het album Juek was Gemist en daarvan verscheen de onderstaande videoclip. Check hier de tourdata van De Jeugd van Tegenwoordig voor de komende maanden.

Reageer op artikel:
Knap of lelijk? Dan zoekt De Jeugd Van Tegenwoordig jou voor een nieuwe videoclip
Sluiten