Jep, er bestaat tegenwoordig wijn speciaal voor katten

Jep, er bestaat tegenwoordig wijn speciaal voor katten

Bankhangers en beroerde bierdrinkers, we hebben goed nieuws voor jullie. Voortaan hoef je echt niet meer de deur uit om een biertje te doen… Je kunt gewoon op de bank blijven hangen en samen met je kat een wijntje sippen. Jep, dit is wij speciaal voor je poezenbeest. Niiiice!

kat, wijn, kattenwijn
Apollo Peak

Catnip-wijn, zo heet het. Het spul is gebrouwen door de uit Colorado afkomstige Apollo Peak en heeft twee smaken: MosCATo en Pinot Meow. De wijn is natuurlijk zonder alcohol, maar bevat wel catnip en dat is een stofje waar de meeste katten helemaal gek op zijn.

“Een lekker glaasje rood, voor mevrouw?”

kat, wijn, kattenwijn
Apollo Peak

Het drankje kent eigenlijk alleen maar voordelen: allereerst natuurlijk dat het supergezellig is, je hoeft je drank niet meer te delen, je ID heb je ook niet nodig voor de Catnip wijn én het kan gedronken worden door katten en poesjes van alle leeftijden!

kat, wijn, kattenwijn
Apollo Peak

De MosCATo en Pinot Meow zijn hier te bestellen. Je hebt dus nu absoluut geen reden meer om in je eentje een fles Pinot Noir achterover te tikken. Hoera!

Mocht je trouwens toch toevallig vrienden over de vloer hebben tijdens dit speciale moment, vergeet dan niet je wijntje uit zo’n fantastisch glas te drinken.