Froot 16 feb 2017 Sissy Westerhuis

Je kunt deze boerderij met prachtig stuk land winnen door een essay te schrijven

Kun jij een beetje leuk schrijven? Dan heb je mazzel! Het scheelt namelijk een hele hoop met betrekking tot je studie of kantoorwerk wanneer je bezit over de juiste schrijfskills. Maar je kunt er ook nog op een ander gebied je voordeel mee doen. Want… je kunt er ook een stuk land mee winnen!

Bij Bluebird Hill Farm wordt momenteel namelijk een wedstrijd gehouden. Wie het beste een essay van slechts 200 woorden kan schrijven wint het stuk land van zo’n 50 km². Wat?!

Norma Burns, de eigenaresse van Bluebird Hill Farm in North Carolina, is naarstig op zoek naar iemand die haar boerderij (met een geschatte waarde van 426.400 euro) over kan nemen. En om de gelukkige op te sporen heeft ze dus deze geinige tactiek bedacht!

“Ik heb dit stuk land 20 jaar lang met veel plezier verzorgd en zoek nu naar een koppel dat dezelfde instelling heeft als ik,” aldus Norma aan The Charlotte Observer. Maar het is niet de meest simpele baan: “Je maakt lange dagen en moet hard werken. En het organisch verbouwen moet je wel onder de knie hebben!”

En, zou jij de gelukkige winnaar willen zijn?!

Mocht je trouwens daadwerkelijk mee willen doen aan deze wedstrijd, dan kun je op deze website meer informatie vinden. Je hebt nog iets meer dan 100 dagen om mee te doen. Succes!

Reageer op artikel:
Je kunt deze boerderij met prachtig stuk land winnen door een essay te schrijven
Sluiten