Froot 13 dec 2017 rutger

Van deze functie op Instagram gaan iPhone-gebruikers heel blij worden

Uit een social app zoals Instagram is veel meer te halen dan je wellicht in eerste instantie denkt. Instagram zit namelijk vol verborgen functies die niet altijd worden gecommuniceerd. Zoals deze functie waar vooral iPhone-gebruikers super blij van worden.

Live Photos worden boomerangs in Instagram Stories

Live Photos voor de iPhone hebben eindelijk een roeping gekregen. Met deze camerafunctie komen foto’s tot leven, alleen bekijkt daadwerkelijk niemand de korte animaties op de iPhone. We hebben de functie altijd maar aanstaan voor het geval dat. Tot vandaag! Wanneer je Live Photos in Instagram Stories zet kun je ze eenvoudig tot een Boomerang omtoveren. En hoe populair zijn Boomerangs op Instagram? Juist ja, dat hoeven wij je niet uit te leggen. 😉

Hoe doe je dat?!

Als je een leuke Live Photo hebt gemaakt selecteer je ‘m in Instagram Stories zoals je dat bij een normale foto ook doet. Een swipe naar beneden en selecteren maar. Als de foto eenmaal op je scherm zichtbaar is en er vervolgens even lang op drukt maakt Instagram er automatisch een Boomerang van. Score! Pimp je Boomerang vervolgens met filters en je hebt er weer een verzameling kijkers bij.

Reageer op artikel:
Van deze functie op Instagram gaan iPhone-gebruikers heel blij worden
Sluiten