Instagram van de week: Adventure Cats

A. de Jong 13 apr 2018 Froot

Instagram staat vol met mooie, bizarre, creatieve, artistieke, ziekelijke, psychedelische, zoete, schattige, rare, verontrustende en opmerkelijke dingen. Iedere week licht Froot een account uit dat je moet volgen of dat gewoonweg te weird is om te volgen. Deze week: Adventure Cats, een geniaal platform voor ‘badass’ katten die van avontuur houden.

Of je jouw kat kunt meenemen op een outdoor trip? Draai de vraag liever om. Katten zijn badass outdoorspecialisten die jou op alle fronten de baas zijn. Klimmen, hiken, kajakken, alles kunnen ze. Op het briljante Instagram-account Adventure Cats komen ze samen.

adventure cats, instagram, katten, outdoor, avontuur

De website van Adventure Cats staat vol heroïsche verhalen over katten die graag wat verder kijken dan hun eigen tuin, en beschouw dat gerust als een understatement. Ook vind je er outdoor gear voor katten en tips voor een trip met je kat. Het Instagram-account is de prachtige etalage voor deze avontuurlijke katten.

Romeo, de kat die alles kan

Een van onze helden is Romeo – ‘pawsibly’ the most interesting cat in the world. Deze Bengaalse kat kon al piano spelen en skateboarden, maar is nu volledig gericht op avonturen in de buitenlucht.

adventure cats, katten, instagram

Momenteel vliegt Romeo heel Canada en Amerika door, op zoek naar avontuur. Zijn verhaal lees je hier.

De heroïsche katten Vladimir en Christie

Een andere baas is Vladimir, een witte kat met zwarte staart die al sinds hij een kitten is op doorreis is. Zijn doel: alle Nationale Parken in de Verenigde Staten bezoeken.

Om over Christie maar te zwijgen. Deze poes traint de volgende generatie avonturenkatten, soms met gevaar voor eigen leven.

adventure cats
Christie geeft een clinic klimmen (adventurecats.org)

Poserende Adventure Cats op Instagram

Je begrijpt, dit is slechts een greep uit de epistels van Adventure Cats. Mocht je geen zin hebben om dit allemaal te lezen, dan vertellen de beelden op Instagram al een mooi genoeg verhaal.

https://www.instagram.com/p/BgMkV5cHdoY

https://www.instagram.com/p/BYx4nsVnoMK

https://www.instagram.com/p/Bec_B47Hf-n

https://www.instagram.com/p/BeBWNJQHVNy

https://www.instagram.com/p/BYdmnOvn8qj

https://www.instagram.com/p/BcVbnTMHNHB

Reageer op artikel:
Instagram van de week: Adventure Cats
Sluiten