Het inspirerende verhaal van iemand die 231 kilo woog en maar liefst 136 kilo afviel

231 kilo (510 lbs) weegt Jared. Correctie: woog, want inmiddels heeft hij zijn leven verbeterd en zijn de kilo’s er, met heel veel doorzettingsvermogen, af gevlogen.

Maar voor hij deze switch maakte was hij diep ongelukkig en kwam hij elke dag weer een beetje meer aan. Niet heel gek. Hij kende dagen dat hij volle glazen maple siroop dronk, terwijl hij zich schamend onder zijn bed verstopte. Hij ontbeet met donuts en lunchte met koekjes. Hij moest en zou gewoon suiker hebben. En hij werd maar zwaarder en zwaarder.

jared 1

Elk keer als er een nieuw jaar aanbrak dacht hij weer: ‘Dit zal waarschijnlijk het jaar zijn dat ik een hartaanval zal krijgen. Dit jaar is het einde en zit het er op en hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken.’

Tot hij op een dag besloot dat hij wél wilde blijven leven. Hij paste zijn levensstijl drastisch aan, hij schrapte alle (toegevoegde) suikers in zijn dieet en ging bewegen. Yoga, om precies te zijn. En dat werkte. Met extreem veel doorzettingsvermogen is hij uiteindelijk 136 kilo afgevallen en misschien nog wel belangrijker: hij heeft zijn levenslust terug en staat weer positief in het leven.

Hoe dit allemaal is gegaan zie je in de onderstaande video:

Waanzinnig knap, nietwaar?!
inspirerend afvallen

Bekijk ook deze inspirerende verhalen: 20 mensen die met ontzettend veel doorzettingsvermogen heel wat kilo’s zijn verloren

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Het inspirerende verhaal van iemand die 231 kilo woog en maar liefst 136 kilo afviel
Sluiten