Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Image 5 mei 2017

Vader en zoon ontfermen zich over zwerfkat, die de volgende dag met een verrassing terugkomt

Wat in eerste instantie leek op een gewoon vader en zoon-weekend veranderde al gauw in een intens schattige trip… Michael was samen met zijn zoon gaan kamperen toen er een hongerige kat aan kwam wandelen. Dat de heren niet voorbereid waren op een poezenbeest met een flinke eetlust is niet zo gek, maar ze moesten wel wat doen! Ze vingen een vis voor het dier! Awww. Maar toen kwam er de volgende dag nóg een verrassing…

Hier kwam de poes gedag zeggen

Ze had honger, dus besloten ze een visje voor haar te vangen

Beet!

Daar bleef het echter niet bij: “Een paar uur nadat ik de volgende ochtend wakker werd hoorde ik wat lawaai en dus besloot ik te gaan kijken wat er aan de hand was. Met een zaklamp scheen ik in het rond en in plaats van twee grote ogen, zag ik nu opeens acht ogen die me hoopvol aankeken,” aldus Michael op Imgur.

De kat die het tweetal de dag ervoor nog had voorzien van vis, bleek drie kittens te hebben. Blijkbaar beviel het haar wel bij de heren, want ze voelde zich veilig genoeg om haar kroost langs te brengen. “We vingen nog zo’n 13 vissen die dag. Laten we het er op houden dat de kat haar buikje rond had gegeten en dat de kittens het heel gezellig vonden. Het is onmogelijk dat deze dieren ergens thuishoren: ze hadden zó ontzettend veel liefde nodig.”

Beestjes die liefde nodig hebben kun je niet hongerig achterlaten in het bos, besloten Michael en zijn zoon. En daarom kwamen de vier katten mee naar huis: “Ze zijn hier nu een week en hebben het enorm naar hun zin. We hebben besloten om ze allemaal te houden.”

Moederkat en haar kindertjes maken het dus goed. Michael en zijn familie zullen er ook voor zorgen dat de schatjes langs de dierenarts gaan én dat ze geholpen worden. Wat een geluk!

Moederpoes en haar kindertjes hebben het nu hartstikke goed:

Het lijkt wel alsof je katten overal kunt tegenkomen. Is het niet bij je opa in de schuur, dan wel in het bos of op de snelweg. Het zijn af en toe écht malle beestjes.

Reageer op artikel:
Vader en zoon ontfermen zich over zwerfkat, die de volgende dag met een verrassing terugkomt
Sluiten