Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Image 3 mei 2017

Zijn zieke hond maakte hem wakker voor een nachtwandeling. Dus gingen ze samen naar de pizzeria

Viervoeter Kiefer had geen makkelijk leventje: nadat zijn beide ogen operatief moesten worden verwijderd, bleek de gezondheid van de hond verder achteruit te gaan. De laatste weken bewoog hij bijna niet meer… Het diertje begon op te raken. Maar, toen hij midden in de nacht (om 1:30 uur) besloot dat het tijd was voor een wandeling, besloot zijn baasje – Imgur-gebruiker staynkins hem gewoon mee op pad te nemen.

De twee maatjes gingen namelijk samen een pizzapunt eten! Het was niet alleen heel gezellig, ook het internet vond de beelden hartverwarmend. Overigens was niet iedereen even enthousiast: Staynkins heeft kritiek gekregen omdat hij het dier zou ‘martelen’, door hem in deze omstandigheden te laten leven. Daar had de knul een heel duidelijke mening over: “Iedereen die zegt dat ik hem in leven heb gehouden voor mijn eigen plezier hoeft niet op een antwoord te wachten. Ik heb er behoorlijk wat geld voor neergelegd om hem zo goed mogelijk te verzorgen. Als hij na de operatie nog pijn zou hebben zou ik daar natuurlijk op inspelen, maar daar was geen sprake van!”

Inmiddels heeft Kiefer rust gevonden en mag hij heerlijk rondrennen in de eeuwige jachtvelden. Maar gelukkig zijn er veel mooie momenten, zoals dit nachtelijke uitje, op beeld vastgelegd zodat zijn baasje (en wij) daar nog heerlijk van kan nagenieten:

Kiefer onderging een dubbele enucleatie – beide ogen werden dus verwijderd. Ook ging zijn gezondheid verder achteruit.

Dus toen hij midden in de nacht besloot dat hij en zijn baasje naar buiten moesten…

…besloot zijn baasje dat ze er het beste van zouden gaan maken

Kiefer en zijn BFF liepen samen naar een pizzatentje in de buurt en deelden een pizzapunt

Inmiddels gaat dit hartverwarmende verhaal het hele internet over. En terecht!

Honden zijn niet alleen hartverwarmende schatjes, ze kunnen ook simpelweg hilarisch zijn. Kijk maar naar deze boef! Meer honden op je scherm? Check dan even onze ‘hondenbasket’. Gegarandeerd genieten geblazen.

Reageer op artikel:
Zijn zieke hond maakte hem wakker voor een nachtwandeling. Dus gingen ze samen naar de pizzeria
Sluiten