Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Image 4 okt 2017

Zijn vrouw klaagde steen en been omdat hij teveel loten kocht… Toen won hij een miljoen!

Een man uit het zonovergoten Californië kan zijn geluk niet op. Hij heeft namelijk een miljoen dollar gewonnen met de loterij. De grap? Zijn vrouw was er op tegen dat hij meedeed aan het spelletje en vond dat hij veel te veel loten had gekocht. Ha!

In het geniep

Hermenegildo Beltran-Meza, zoals de geluksvogel heet, was voordat hij in de prijzen viel zó bang dat zijn vrouw de loten zou vinden dat hij de krasloten in de badkamer gebruikte.

“Je zei dat ik nooit wat zou winnen”

Beltran-Meza kocht namelijk twee zogeheten California Black Premium Scratchers, á $10 per stuk. Het eerste kraslot leverde hem niets op maar… Het tweede lot maakte van hem een miljonair! Tja, en toen had de Amerikaan natuurlijk wél het lef om zijn vrouw ervan te vertellen: “Je zei dat ik nooit wat zou winnen. Maar, ik heb gewonnen, hier is het bewijs,” zei Beltran-Meza tegen zijn wederhelft.

En nu?

Je kunt natuurlijk een enorme boot kopen, elke dag uit eten gaan of een wereldreis plannen maar… De twee hebben besloten het geld opzij te zetten voor hun pensioen. Ach, dat is ook een mooi doel!

Lees ook: Het verhaal van de man die 16 miljoen dollar won. En alles weer kwijtraakte

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Zijn vrouw klaagde steen en been omdat hij teveel loten kocht… Toen won hij een miljoen!
Sluiten