Geert de Wekker
Geert de Wekker Image 29 dec 2016

Meisje (6) gebruikt de vingerafdruk van haar slapende moeder om online speelgoed te kopen

Is het voor een kind moeilijk om te wachten op de cadeaus die hij of zij tijdens de feestdagen krijgt? Absoluut! En daarom kon Ashlynd Howell ook gewoon écht niet langer wachten en greep de kans om haar Pokémon-collectie uit te breiden.

Ashlynd, is een groot fan van Pokémon en heeft al vele kaarten en knuffels. Maar ze wilde meer, dus toen haar moeder in slaap was gevallen voor de televisie, werkte Ashlynd haar plan uit…

Toen haar moeder sliep, pakte Ashlynd de telefoon van haar moeder en begon te shoppen op Amazon. Hoe dit kan met geld dat ze niet had? Simpel. Haar moeder heeft op haar telefoon een vingerafdruk-identificatie voor haar internetbankieren. Dus Ashlynd gebruikte de duim van haar slapende moeder en gaf vervolgens voor een bedrag van zo’n €240 uit aan Pokémon speelgoed!

Toen haar moeder wakker werd en erachter kwam dat er voor zoveel geld aan speelgoed was uitgegeven op Amazon, zei Ashlynd vrolijk, “Ja mama, ik heb gewinkeld!

Kinderen doen er ook alles om aan hun speelgoed te komen. Ashlynd mocht vier knuffels houden en de rest ging terug naar Amazon, maar Ashlynd heeft sowieso mooie feestdagen gehad!

Heb je weleens gewinkeld in een kindertekening?

Reageer op artikel:
Meisje (6) gebruikt de vingerafdruk van haar slapende moeder om online speelgoed te kopen
Sluiten