Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Image 15 jan 2018

Kleuter herenigd met zijn puppy na zoektocht waar zelfs Simon Cowell bij hielp

Morse, de puppy van de driejarige Edward Latter was gestolen. Dieven hadden de 10 maanden oude terrier 13 december meegenomen en men was er eigenlijk al van overtuigd het beestje nooit meer terug te zien.

The Dogfinder

Hulp

Het nieuws van de diefstal bereikte ook mediatycoon Simon Cowell en hij besloot zijn steentje bij te dragen. De rijke Brit loofde £10,000 (zo’n 11.263 euro) uit aan degene die met de gouden tip kwam van waar het hondje nou toch zou zijn.

The Dog Finder

Edward was zijn Morse sinds december kwijt. Zijn hart was gebroken. Hij had zelfs al een brief geschreven aan de kerstman zodat hij zijn viervoetertje terug kon brengen, maar dat mocht niet baten.

Goed nieuws

Het lijkt erop dat de hond is ontsnapt aan de dieven en zo zijn weg naar huis is begonnen. Michelle Holt trof het beestje vrijdag aan en nam contact op met de ouders van Edward. In eerste instantie was het stel er niet zeker van dat dit Morse was. Hoewel Edward wel overtuigd was gingen de twee toch langs de dierenarts om de chip te laten scannen en… Het was Morse. Edward is intens gelukkig: “Ik kon het niet geloven, ik heb mijn beste vriend terug.” Ook zei het jochie dat het te laat was voor kerst maar: “Dit is het beste cadeau ooit.”

kleuter, puppy, hereniging, Simon cowell
The Dog Finder

En het geld?

Simon Cowell heeft nog niet van zich laten horen, maar Michelle Holt – de vinder – is allang blij dat ze een gezin weer zo gelukkig heeft kunnen maken door het beestje aan hen terug te kunnen geven.

Reageer op artikel:
Kleuter herenigd met zijn puppy na zoektocht waar zelfs Simon Cowell bij hielp
Sluiten