Schattig! Deze hond heeft een afwijking waar wel een heel bijzondere oplossing voor is gevonden: hij draagt een zonnebril

Schattig! Deze hond heeft een afwijking waar wel een heel bijzondere oplossing voor is gevonden: hij draagt een zonnebril

Dit is Sherlock. Op het eerste gezicht lijkt Sherlock misschien op een normale, witte hond, maar niets is minder waar. Hij lijdt namelijk aan albinisme, waardoor hij van top tot teen wit is. Sherlock mist dus de stof melanine en moet zijn ogen daarom op een andere manier beschermen: hij draagt een zonnebril!

Hartendief

Nadat hij als puppy werd achtergelaten door zijn baasjes, werd hij gered door een opvangcentrum. Hier was het de bedoeling een nieuw huis voor hem te vinden, maar dat liep even anders. Sherlock stal de harten van zijn redders en is vanaf toen geen moment van hun zijde geweken. En zeg nou zelf, zo met zijn stoere zonnebril ziet hij er toch ontzettend cool uit?

Sherlock draagt een zonnebril om zijn witte oogjes te beschermen tegen de zon en dat ziet er superstoer uit

Met zijn bril is Sherlock dus heel stoer, maar het kan ook een hartstikke lief schatje zijn:

Vandaag is… Blauw

Sherlock heeft dus blauwe ogen omdat hij aan albinisme lijdt, maar niet iedere viervoeter met blauwe kijkers heeft die afwijking: deze 12 honden zijn simpelweg heel erg mooi.