Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Image 22 sep 2017

Wauw! Dit prachtige huis in Brooklyn werd omgebouwd tot ultiem droomhuis voor katten

Katten zijn de baas in huis! Ze krijgen bedjes, houden handjes vast en weten dondersgoed wat ze willen. Veel mensen werken dan ook mee om de wensen en eisen van de kattenkoppen te vervullen en te voldoen. Maar, wij durven wel te stellen dat er maar weinig mensen zijn die zo ver gaan als de knappe koppen van Barker Freeman, een architectenbureau uit New York.

froot

Kattenwalhalla in Brooklyn

De architecten toverden een complete woning in Brooklyn om tot kattenwalhalla. Een van de grootste veranderingen was de woonkamer op de eerste verdieping. De ruimte van zo’n 6 bij 15 meter kreeg een kastenwand met een katten-area. Hoewel alles goed toegankelijk moet zijn voor de poezenbeesten, moet het natuurlijk ook mooi zijn voor de mensen die er wonen. En dat is uitstekend gelukt. Wil je er meer over lezen? Kijk dan even hier.

De katten? Die zijn dolblij! Net als hun baasjes, overigens. Dat snappen we wel… Wauw!

Als je goed kijkt zie je zelfs een kattenluikje in de vloer naast het bed:

En ook van de buitenkant ziet het huis er erg tof uit:

Nu kunnen we het ons zomaar voorstellen dat je geen duizenden euro’s over hebt om een architect in te schakelen en je huis te laten verbouwen speciaal voor je katten. Maarrr.. Mocht je dan toch iets speciaals doen voor je kat of poes? Dan is dit kattenhuisje misschien wel wat voor jullie!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Wauw! Dit prachtige huis in Brooklyn werd omgebouwd tot ultiem droomhuis voor katten
Sluiten