Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Image 16 aug 2017

Hij kon niet slapen, dus fotografeerde hij Aziatische steden gehuld in neonlicht

De Londense Marcus Wendt is niet alleen creative director, ook is hij een briljante fotograaf. Na zijn trip naar Azië bracht hij – naast mooie herinneringen – dan ook prachtige foto’s mee naar het Westen.

Toen Wendt naar Azië ging bezocht hij Hongkong, Shenzhen en Seoel. Maar helaas werd hij ‘getroffen’ door een jetlag! Hij kon ‘s nachts geen oog dicht doen en dus besloot hij maar de straat op te gaan. Zo kwam het dat hij door de straten ging zwerven, midden in de nacht.

Gelukkig had de Engelsman zijn camera meegenomen en wist hij waanzinnige foto’s te maken. Kleurrijk en energiek, noemen we het. Zo mooi dat het soms wel nep lijkt! Verschillende dagen had Marcus last van zijn slaapritme, maar gelukkig heeft hij er wel iets prachtigs van weten te maken:

Wil je meer weten over dit project of lees je graag meer over de fotograaf? Bekijk dan even dit artikel óf check Instagram-, Facebook– of Twitterpagina van Marcus Wendt.

Deze Nederlandse fotograaf ging hem voor

Komen dit soort foto’s en het kleurrijke stijltje je bekend voor? Dat kan kloppen: de 28-jarige Amsterdammer Patrick Ebu-Mordi maakte ook al van die waanzinnige foto’s toen hij in Tokio was. Waaaauw!

Reageer op artikel:
Hij kon niet slapen, dus fotografeerde hij Aziatische steden gehuld in neonlicht
Sluiten