Geert de Wekker
Geert de Wekker Froot 22 nov 2016

Iedereen was bang voor deze toegetakelde kitten, totdat een 7-jarig meisje hem redde

Uitgehongerd. Verwaarloosd. Een verschrikking! Bij het zien van deze arme kitten renden mensen snel weg, omdat ze nu eenmaal ‘te lelijk’ was om aan te zien. Wie weet wat er met deze jonge kat gebeurd is? Hoe kan zo’n onschuldig dier zo toegetakeld zijn? Niemand die achter deze vragen aan ging of ook maar in de buurt van de kitten kwam…

Totdat een 7-jarig meisje voorbijliep en de kitten met andere ogen bekeek. Ze besloot dat het kleine dier dringend een beetje liefde nodig had! Ze nam de kitten mee naar huis en smeekte haar vader om het in huis te nemen en te verzorgen. Er werd direct actie ondernomen en de kitten werd bij de dierenarts onder handen genomen.

Het jonge meisje zag niets anders dan pijn en verdriet in de ogen van de kitten, en had het kleine dier eindelijk de hulp geboden die anderen niet durfden te geven. Een wonder was gebeurd!

Liefde geven aan diegene die het het meest nodig heeft

Na toegepaste chirurgie en medicijnen werd het beestje weer een ‘echte’ kitten, wiens verdriet duidelijk te zien was. Haar misvormde kopje werd weer herstellende dankzij de hulp die ze kreeg!

Het meisje toonde de liefde die hij nog van niemand anders had gekregen. Nu leeft ze gelukkig als een echt huisdier waar ze met liefde werd ontvangen door het jonge meisje. De nieuwe naam voor de kat is, Gülümser, wat letterlijk betekent: ‘Zij die altijd lacht.’ Een naam die een nieuw begin aantoont voor deze kitten!

Er zijn jammer genoeg altijd dieren die niet de aandacht krijgen die ze verdienen, maar er zijn ook vaat mensen bereid hier iets aan doen! Kijk maar eens naar deze straathond die een nieuw leven krijgt!

Reageer op artikel:
Iedereen was bang voor deze toegetakelde kitten, totdat een 7-jarig meisje hem redde
Sluiten