A. de Jong
A. de Jong Froot 20 apr 2018

Instagram van de week: Hustle (creatieve jongeren over persoonlijke groei)

Instagram staat vol met mooie, bizarre, creatieve, artistieke, ziekelijke, psychedelische, zoete, schattige, rare, verontrustende en opmerkelijke dingen. Iedere week licht Froot een account uit dat je moet volgen of dat gewoonweg te weird is om te volgen. Deze week: Hustle (@hustlebytribe).

We houden van creativiteit, vooral uit eigen land. Hustle is een nieuw platform op social media met tips, tricks en inspiratie op het gebied van carrière, persoonlijke groei, geldzaken en toekomstdromen. Gemaakt voor en door jongeren, die geen traditionele media meer nodig hebben om verhalen te maken en te consumeren. Hustle is een verademing tussen de vele schreeuwerige en non-informatieve Instagram-accounts.

Hustle is creatief, vernieuwend in inreressant

Cartoons worden met de hand getekend, quotes worden op ouderwetse drukborden gemaakt; overal is op een originele manier over nagedacht. Verder vind je er tips en tricks over bijvoorbeeld coole werkspots voor freelancers en interessante interviews met young professionals. En dat allemaal in visueel aantrekkelijk groen-wit jasje. Als media dan toch verschuiven naar social media, dan graag zo.

https://www.instagram.com/p/BhHOgdOHIwl

https://www.instagram.com/p/Bhbc1VfBarT

https://www.instagram.com/p/BhwFm99HivS

https://www.instagram.com/p/BhrV1DZn2co

https://www.instagram.com/p/BhgaHp-n2Xm

https://www.instagram.com/p/BhtRlZ2nZ7G

https://www.instagram.com/p/BheKZsNhVXA

https://www.instagram.com/p/BhYpibMBIcc

https://www.instagram.com/p/BhMAsEGHmpK

Instagram van vorige week: Adventure Cats.

Reageer op artikel:
Instagram van de week: Hustle (creatieve jongeren over persoonlijke groei)
Sluiten