Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 24 nov 2016

Hun ouders denken dat ze homo zijn, dus… maakten ze dit briljante vakantiefilmpje

Vriendschap vind je in alle soorten en maten. Je hebt lange en korte vriendschappen, lange afstands-connecties en vriendschappen die zó close zijn dat anderen er een beetje een vertekend beeld van krijgen…

En dat is dus ook het geval bij Travis Henning en zijn beste maat Adam. De twee vinden het heel erg leuk om samen op stap te gaan en doen dat dan ook regelmatig. Alleen… nu denken de ouders van beide heren nu dat ze veel meer zijn dan alleen vrienden en dat ze ook een relatie hebben. Natuurlijk helemaal prima, maar in dit geval is het niet waar, want ze zijn allebei hetero!

Het kan de Amerikaanse jongens weinig schelen wat de rest denkt, en daarom kunnen ze ook wel lachen om de geruchten. Tijdens hun trip naar Thailand hebben ze dan ook wat geniaals bedacht: een heel leuk en superromantisch vakantiefilmpje waarin ze duidelijk maken dat ze gewoon vrienden zijn.

Maling hebben aan wat anderen van je denken

Hand in hand rondrennen, samen naar de manicure gaan en zonder shirtje samen op een scooter rondrijden: wat een liefde! Deze 27 dingen zijn volgens stockfoto’s ook gay. Huh?!

Reageer op artikel:
Hun ouders denken dat ze homo zijn, dus… maakten ze dit briljante vakantiefilmpje
Sluiten