Imke
Imke Froot 30 mei 2017

8 huisdieren die werden betrapt en dondersgoed weten dat ze stout zijn geweest

Schaamte is iets waar veel mensen geregeld mee te maken hebben. Maar niet alleen mensen doen wel eens dingen waar ze zich voor schamen, ook dieren kennen dit gevoel!

De dieren in dit lijstje werden betrapt op een stoute daad en schamen zich toch wel een beetje voor wat zij hebben gedaan. En dat snappen wij maar al te goed!

1. Alles voor een beetje aandacht

Je kent het vast wel: Er zijn altijd mensen die maar al te graag aandacht willen. Op de meest vreemde manieren zorgen ze ervoor dat ze deze aandacht krijgen. Huisdieren zijn eigenlijk ook net mensen, zij willen ook het liefst zo veel mogelijk aandacht. Ze willen graag met je spelen, knuffelen of gewoon lekker gek doen. Maar deze kat gaat wel erg ver om die aandacht te krijgen.
Huisdieren 1

2. Deze hond vindt zijn teddybeer toch niet zo leuk

Deze hond houdt blijkbaar meer van kauwen dan van zijn teddybeer. Hij heeft het hoofdje van het lijfje van de teddybeer gekauwd. En wat doe je dan als baasje? Je zorgt ervoor dat hij zich schaamt voor wat hij heeft gedaan. Voortaan zal deze hond door het leven gaan als teddybeer…
Huisdieren 2

3. Een cadeautje voor de hamster

Deze kat wilde graag iets persoonlijks aan de hamster geven. Maar achteraf beseft hij dat dit misschien toch niet helemaal zo lief was….
Huisdieren 3

4. Honden willen ook niet op dieet

Iedereen houdt van lekker eten. De één moet wat meer letten op wat hij of zij eet, de ander pakt alles wat hij pakken kan. Maar op dieet, dat wil eigenlijk niemand. Ook honden niet. Deze hond kreeg er zelfs zo veel honger van dat hij de schoen van zijn baasje opat.
Huisdieren 4

5. Deze hond wilde ook graag naar de wc

De meeste honden plassen buiten op het gras of tegen een boom aan, maar deze hond wilde toch eens proberen net zoals zijn baas naar de wc te gaan. Alleen liep dat niet helemaal zoals gepland….
Huisdieren 5

6. Alles voor je eieren

Moeders hebben er alles voor over om hun eieren te beschermen. Dat was in dit geval ook zo maar met hele andere bedoelingen…
Huisdieren 6

7. Oost-Indisch doof

Je kent het begrip ‘Oost-Indisch doof zijn’ vast wel. Veel kleine kinderen horen alleen maar wat ze willen horen en al het andere vinden ze totaal niet interessant. Dat geldt ook voor deze hond. Hij geeft er helemaal niks om als zijn baasje tegen hem praat!
Huisdieren 7

8. Deze hond en kat zijn een echt team samen

Deze hond en kat weten wel wat samenwerken inhoudt. De een verzamelt de sokken en de ander eet ze op. Alleen of het baasje daar nou zo blij mee is..?
Huisdieren 8

Meer stoute dieren zien? Check hier het volledige artikel van Bored Panda!

Ook mensen worden wel eens betrapt: 17 beschamende #IGotCaught tweets van mensen die werden betrapt op iets gênants

Reageer op artikel:
8 huisdieren die werden betrapt en dondersgoed weten dat ze stout zijn geweest
Sluiten